10 cadeautjes voor peuters tussen de 5 en 30 euro

Een nieuwe blog vol inspiratie voor de feestdagen. Dit keer voor peuters! We hebben 10 mooie en duurzame cadeaus geselecteerd in iedere prijsklasse tot 30 euro, voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud. Dus of je nu op zoek bent naar een schoencadeautje tot 5 euro of 10 euro of een groter cadeautje voor Sinterklaas of Kerstmis, je vindt het allemaal in deze blog! Dit zijn onze favoriete cadeautjes voor peuters op een rij.

Mini Kaleidscoop – cadeautje onder de 5 euro

Janod Kaleidoscope

Hij komt in iedere blog met cadeau tips weer terug! De kaleidoscoop. En deze is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Een heel leuk en magisch schoencadeautje van €4,50. Als de peuter erdoorheen kijkt, ziet de wereld er ineens heel anders uit. Wat een leuke verrassing is dat! Ze zijn hier verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

Dierengeluiden met Janod – cadeautje onder de 10 euro

cadeautjes voor peuters

Dit grappige cadeautje gaat je peuter gegarandeerd aan het lachen maken. De geluidsdoosjes van Janod maken dierengeluiden als je ze omdraait. Dikke pret en ideaal als schoencadeautje want ze kosten slechts €6,99.

 

 

 

 

 

 

 

 

Houten dieren van Holztiger – cadeautje onder de 15 euro

holztiger dieren

De houten dieren van Holztiger zijn een van de gaafste cadeautjes om te geven, omdat kinderen er jarenlang plezier van zullen hebben. Dit speelgoed met een open einde gaat niet alleen heel lang mee, het blijft ook tot ver in de schooltijd leuk. Ze kunnen fantasie spel uitspelen met de dieren, maar ook ermee bouwen. De dierentorens worden steeds hoger en ingewikkelder. De Holztiger dieren zijn hier verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

 

 

cadeautjes voor peutersBijenwas krijtjes – cadeautje onder de 15 euro

Deze prachtige bijenwas krijtjes van Konjes Slojd zijn perfect voor peuterhandjes. De krijtjes stimuleren de fijne motoriek en de mooie kleuren stimuleren de natuurlijke creativiteit van peuters. De 10 bijenwas krijtjes komen in een prachtig bewaardoosje en zijn een dikke aanrader! Ze zijn hier verkrijgbaar voor €13,45.
Natuurlijke vinger verf - cadeautje onder de 20 euro

Hersluitbare potjes met natuurlijke vingerverf. Een hele fijne en veilige manier voor peuters om te experimenteren met verf, de tastzin te stimuleren en de creativiteit te ontwikkelen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren (€16,95 voor 4 potjes) is de natuurlijke vingerverf van Neogrun een prachtig cadeau voor regenachtige dagen binnen.

cadeautjes voor peuters

De liefste poppen van Little Dutch - cadeautje onder de 20 euro

Poppen zijn altijd zo’n fijn en liefdevol cadeau. Ze worden vaak nog jarenlang met heel veel liefde verzorgd en gekoesterd. Een duurzaam cadeau dus, waar je peuter nog lang plezier van zal hebben. De lieve popjes van Little Dutch zijn hier beschikbaar in verschillende uitvoeringen en huidskleuren en zijn €18,95.

pop met bruine huid

Oefenen met puzzelen - cadeautje onder de 20 euro

Puzzelen is oefenen met ruimtelijk inzicht, geduld en natuurlijk trots als het lukt! En het is super gezellig om samen te doen. De puzzels van Janod zijn stevig en prachtige cadeautjes voor peuters. De rijke kleuren, de mooie afbeeldingen. Deze puzzel (19,95) met 20 stukjes is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

cadeautjes voor peuters

De zachtste slofjes - cadeautje onder de 25 euro

Het is ook altijd fijn en waardevol om iets te geven wat iemand nodig heeft. De heerlijke wollen slofjes van Alwero (24,95) zijn super zacht en warm. Voor comfortabele voetjes en lekker binnen speelplezier in de herfst en winter. De producten van Alwero zijn duurzaam gemaakt en van zeer hoge kwaliteit.

Voor in het muizenhuis - cadeautje onder de 30 euro

Wie houdt er nou niet van de lieve muisjes van Maileg. We hebben een hele mooie online collectie van dit prachtige kindermerk. Zowel muisjes als prachtige accesoires voor het muizenhuis of poppenhuis. Prinses Muis is €27,95 en hier verkrijgbaar.

maileg muisjes

De dokterstas - cadeautje onder de 30 euro

De dokterstas (29,95) is zo’n cadeau dat jarenlang leuk blijft. Ook grotere kinderen vinden het nog super leuk om de poppen te verzorgen of ziekenhuisje of een bezoek bij de dokter na te spelen. De prachtige, houten onderdelen in de set van Little Dutch zijn stevig  en duurzaam. Dat maakt het tot een van de allerfijnste cadeautjes voor peuters.

cadeautjes voor peuters