KLANTENSERVICE

Voor een persoonlijk advies of vragen kunt u 7 dagen per week telefonisch of per email contact opnemen met onze winkel. U bent ook van harte welkom om langs te komen in de stenen winkel in Leiden. Ons telefoonnummer is 06 17189739 (tussen 9.30-17.00) en onze email info@kleineplaneet.nl.

Correspondentie- en bezoekadres: Botermarkt 25, 2311 EN Leiden

Voor herroeping en retourneren verwijzen wij u graag door naar de betreffende pagina.

Mocht een door u ontvangen product beschadigd aankomen dan dient u dit aan ons te laten weten op de dag van aankomst van uw bestelling (of maximaal binnen 24 uur).

Voor informatie over besteltijden en verzendingen kunt u terecht op de desbetreffende pagina.

Onze algemene voorwaarden vindt u hier.

 

KLACHTAFHANDELING

Het kan voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We willen je vragen om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar Info@kleineplaneet.nl, zodat wij kunnen kijken naar een passende oplossing. Mochten wij niet tot een oplossing komen dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddelen via Stichting WebwinkelKeur via: https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op: https://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.