Top 10 leukste Djeco cadeautjes voor de feestdagen

Djeco is zo’n eindeloos heerlijk merk. Prachtige puzzels, creatieve knutselspullen en mooie spellen. Dit kleurrijke en kunstzinnige merk heeft producten voor verschillende leeftijden en in verschillende prijsklassen. En de kwaliteit is ontzettend hoog, waardoor het lang meegaat. Dat maakt het ideaal voor cadeautjes. Daarom hebben we onze 10 favoriete Djeco producten op een rijtje gezet. Als inspiratie voor de feestdagen!

10. Magische puzzel van 100 stuks

Djeco staat bekend om haar prachtige, kleurrijke puzzels. In deze puzzel met 100 stukjes creeer je een magisch bos met elfjes, feeen, dieren en mooie bomen. En de puzzel komt met een mooie poster! Een prachtig cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar. Je vindt de Enchanted Forest observation puzzel hier, voor €13,95

Djeco puzzel

9. Space mozaiek van Djeco

Deze stoere space robots kun je zelf in elkaar mozaieken. In de doos vind je 4 kaarten van spannende magische ruimtewezens en 12 kleuren glimmende plakmozaiek. Een heerlijke bezigheid voor de fijne motoriek. Dit creatieve cadeau is leuk voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar. Het is hier verkrijgbaar voor €14,95.

Djeco mozaiek

8. Jungle dieren knutselset

Deze knutselset met jungle dieren is een gegerandeerd succes. Kinderen tussen de 3 en 6 jaar kunnen de instructies volgen of lekker de fantasie de vrije loop laten gaan en zelf de meest kleurrijke dieren creeren met de materialen in de doos. De set is hier verkrijgbaar voor €30,95.

knutselset voor kinderen

7. Dino Box van Djeco

Het perfecte cadeau voor dino liefhebbers tussen de 6 en 10 jaar oud. In deze coole doos vind je maar liefst 6 verschillende knutselactiviteiten. Van dino’s vouwen en bouwen tot het schilderen en plakken van dinosaurussen voor een 3D schilderij. De creatieve dino set is hier verkrijgbaar voor €35,95.

Dino knutselset

6. Magische stickers

Stickers zijn altijd een succes. Djeco heeft allerlei soorten stickersets. Deze magische stickerset is voor eenhoorn liefhebbers tissen de 4 en 7 jaar oud. Maar liefst 160 metalic stickers voor €4,95. Een heel leuk schoencadeautje dus ook! En hier verkrijgbaar.

Stickerset van Djeco

5. Giga puzzel van Djeco

Een puzzel die groter is dan jijzelf! Hoe tof is dat. Deze giant puzzel van Djeco wordt een draak van 1 meter 38. Ook heel leuk om tijdens het Michaelsfeest te maken. Vanaf een jaar of 5 kunnen kinderen deze puzzel met 58 grote  stukken zelf maken. De grote draak is hier vekrijgbaar voor €24,95.

Djeco puzzel giga draak

4. Dino Origami

Origami leren door je favoriete dino’s in elkaar te vouwen! Een super cool creatief cadeau voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud. En slechts €6,94 dus een mooi schoencadeautje. De origami set is hier verkrijgbaar.

origami voor kinderen

3. Hamertje tik

Hamertje tik is ook echt zo’n cadeau waarvan je weet dat het een succes zal zijn en heel lang leuk blijft om mee te spelen. De robot set bevat heel veel kleurrijke vormpjes waarmee je allerlei soorten robots kunt creeren. De TapTap set is hier verkrijgbaar voor €29,95.

hamertje tik Djeco

2. Schaken met Djeco

Samen spelletjes spelen is een van de leukste dingen als kinderen ouder worden. Hoe tof is het als je je kind kunt leren schaken. Of het samen leert! Deze mooie schaakset van Djeco heeft een kleurrijk geillustreerd bord en mooie, klassieke schaakstukken van hout. Het spel is hier verkrijgbaar voor €13,95.

schaakset Djeco

1. Aladin puzzel van 24 stukjes

En we sluiten deze heerlijke top 10 natuurlijk ook weer af met een mooie puzzel. Maar dan eentje voor wat kleinere kinderen. Met 24 stukjes is hij geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar. De puzzel vertelt het mooie verhaal van Aladin op zijn tapijt, met de geest die uit de fles komt. De puzzel is hier verkrijgbaar voor €15,95.

Puzzel Djeco 3 jaar

Nog meer Djeco inspiratie? Bekijk ook eens deze blogs!

De Duurzame Sinterklaas Cadeaus van Leven met Spikkels

10 duurzame cadeaus onder de 20 euro, voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar

10 schoencadeautjes onder de 10 euro, voor kleuters