10 schoencadeautjes onder de 10 euro voor kleuters

Het is eind oktober, dus dat betekent dat de feestdagen alweer bijna voor de deur staan. Voorbereiden op de feestdagen is onderdeel van het plezier. Bedenken wat je gaat vieren en met wie, wat je gaat koken, hoe je het huis gaat versieren, welke cadeautjes je gaat kopen. De aanloop naar de feestdagen is bijna net zo leuk als de dagen zelf. Zeker als je leuke cadeautjes mag kopen! Maar het kan soms ook ingewikkeld zijn om mooie, duurzame en betaalbare cadeautjes te vinden. Of misschien vind je het lastig om te bepalen wat leuk is voor welke leeftijd. In deze blog delen we daarom 10 cadeautjes voor kleuters, allemaal onder de 10 euro. Deze cadeautjes zijn fantastisch voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar.

Je vindt alle prachtige cadeautjes voor kleuters online en/of in onze duurzame speelgoedwinkel aan de Botermarkt in Leiden. We pakken je cadeautjes graag mooi voor je in!

1. Caleidoscoop

Dit is zo’n heerlijk cadeau. In de caleidoscoop zitten diamantjes in verschillende kleuren. Als je aan de onderkant draait, verandert het beeld dat je te zien krijgt als je erdoor heen kijkt. De kleurrijke en steeds veranderende patronen zijn magisch. Een gegarandeerd succes. De caleidoscopen van Konjes Slojd zijn €6,95 en hier verkrijgbaar.

caleidoscoop konges slojd

2. Hey Clay

Klei, maar dan een beetje anders. Hey Clay is een fantastisch concept. Met behulp van een app kun je in hele eenvoudige stappen de meest leuke, grappige, schattige, stoere en spannende beestjes maken. Of het nou dieren, dino’s of fantasie monsters zijn: er is voor ieder wat wils. Een super leuke activiteit voor de koude maanden en vakanties, als je lekker knus binnen samen aan het knutselen bent. Hey Clay is verkrijgbaar vanaf €5,95. Je vindt de verschillende opties hier.

hey clay cadeautjes voor kleuters

3. Little Dutch

De kleine popjes van Little Dutch zijn zo ontzettend schattig. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, zowel jongetjes als meisjes. De popjes zijn super zacht en komen in een mooi doosje. Een aanrader voor alle poppenmoeders en -vaders. De kleuterleeftijd is de leeftijd waarop kinderen vollop in de fantasiewereld leven. En deze popjes sluiten daar perfect bij aan. Ze kosten €9,95 en verkrijgbaar in onze winkel.

cadeautjes voor kleuters

4. Speuren naar…

De “speuren naar” boeken zijn een geweldige cadeautjes voor kleuters, omdat je steeds weer nieuwe dingen ontdekt en leert. Lekker samen speuren naar en voorlezen over eenhoorns of pietjes. Maar ook een boek waar kleuters zichzelf eindeloos mee kunnen vermaken omdat het interactief is. Met de zaklamp die in het boek zit, kunnen ze door de speciale bladzijden heen speuren. De boeken zijn €9,99 en hier verkrijgbaar. Het Sinterklaasboek vind je hier!

cadeautjes voor kleuters

5. Tandenfee

Veel kleuters beginnen met het wisselen van tanden. Losse tanden en tanden die eruit vallen is een hot topic in de kleuterklas. Die tanden gaan natuurlijk langs de tandenfee, zodat ze een muntje en misschien een leuk briefje kan achterlaten voor de wisselaar. Daarna kunnen de tandjes bewaard worden in een mooi tandendoosje. Het tandendoosje van Oh My Teeth is €5,95 en hier verkrijgbaar.

tandendoosje

6. Snails

Veel kinderen vinden het leuk om hun nagels te lakken. Maar de meeste nagellak voor volwassenen is niet geschikt voor kleine kinderen. Daarom hebben we Snails. Veilige kindernagellak die gemakkelijk afwasbaar is. Zo kan je kleuter lekker experimenteren met de mooiste, gekleurde nagels, maar dan op een veilige manier. De flesjes zijn €8,95 per stuk en hier verkrijgbaar en in onze speelgoedwinkel aan de Botermarkt 25 in Leiden.

nagellak voor kinderen

7. Little Big Room by Djeco

Magische cadeautjes voor kleuters, bijvoorbeeld voor op het nachtkasje. De kleine sneeuwbollen van Djeco stellen schattige diertjes en poppetjes tentoon. Als je de bol omdraait en weer rechtzet dwarrelen glitters in mooie kleuren naar beneden. Een cadeautje om te koesteren. Bijvoorbeeld als onderdeel van het avondritueel. Na het boekje voorlezen nog even het konijntje of vosje welterusten zeggen. De glitters zijn slaapglitters, waardoor je kindje lekker kan slapen terwijl het popje of diertje in de bol over hem waakt. Ze kosten €6,95 en je vindt ze hier.

schoencadeautjes

8. Zoek & Vind

Perfecte cadeautjes voor kleuters, bijvoorbeeld voor de vakantie. Weer zo’n zoekboek waar je eindeloos veel plezier uit kunt halen, omdat er altijd wel weer nieuwe dingen gevonden kunnen worden. Ook ideaal voor onderweg, omdat het heel licht en compact is. Zoeken naar een tandenborstel tussen de dino’s of een gestreepte kat tussen de giraffen: een feestje voor kleuters! De zoekboekjes kosten €6,99 en je vindt ze hier.

zoekboeken

9. Tattoos

Djeco heeft de meest geweldige plak tatoeages voor kinderen. Of je nu een magische tattoo met elfjes wilt, een coole dino, een grappig zonnetje of een stoere wolf, het kan allemaal. De plak tattoo’s zijn eenvoudig aan te brengen met wat water en een doekje en te verwijderen met wat water en zeep. Een pakket met ruim 50 plaktatoeages is €4,95 en hier verkrijbaar.

cadeautjes voor kleuters

10. Stickers

Bijna alle kleuters zijn er dol op: stickers en stickeren! Een perfect schoencadeautje dus. De stickerpakketten van Djeco bevatten maar liefst 160 metallic stickers. Er zijn verschillende thema’s zoals ridders, magsiche wezens en dino’s. De stickerpakketten zijn €4,95 per stuk en hier te vinden!

cadeautjes voor kleuters