Coconeh bij Kleine Planeet

100% natuurlijke materialen

De producten van Coconeh zijn ontworpen in Mexico en Amsterdam en gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Elk afzonderlijk product ondersteunt lokale economieën en zorgt voor een waardige toekomst voor deze gemeenschappen, hun artiesten en hun toekomstige generaties met altijd respect voor moeder aarde.

Lokaal merk, duurzame producten en hardwerkende ambachtslieden

Coconeh is een lokaal merk dat natuurlijke en duurzame producten ontwerpt, gemaakt door geweldige en hardwerkende ambachtslieden/kunstenaars die onze ontwerpen werkelijkheid maken. Elk product heeft veel toewijding en inspanning van een heel team achter en dat maakt als resultaat zoiets als jij: iets uniek en onherhaalbaar.

Tijdloos, duurzaam en Fairtrade

Hun doel is om gezinnen en kinderen in lokale afgelegen economieën te ondersteunen, terwijl we elke speelkamer met een beetje natuur omringen met onze ontwerpen die 100% natuurlijk, tijdloos zijn en een heel verhaal hebben achter altijd respectvol zijn met de natuur en een productie hebben die duurzaam en met een maatschappelijk positieve impact. Ze geven om het milieu, brengen kinderen dichter bij natuurlijke producten, Fairtrade en duurzame productie voor producenten in Amerika.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Ga naar de bovenkant