Konges Sløjd is een creatief merk dat een eerbetoon geeft aan het wilde, gevarieerde en heerlijk imperfecte leven met kinderen. Ze hebben als missie om doordachte en kwaliteit bewuste ontwerpen te maken met onze unieke prints en kenmerkende kleuren, vol humor en fantasie. Al hun kleding is zacht en comfortabel, zodat je kinderen zich altijd veilig voelen, bij zon en regen, op goede dagen en tijdens moeilijke nachten.

Ze zijn trots op onze rol als producent van milieuvriendelijke en duurzame kleding, speelgoed en interieurartikelen. Alle producten zijn met zorg gemaakt voor schattige pasgeborenen, avontuurlijke peuters en nieuwsgierige kinderen. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan, zodat ook toekomstige generaties ervan kunnen genieten.

Met Konges Sløjd omarmen we de ups en downs van het ouderschap. We hopen je leven wat makkelijker te maken met hun comfortabele, technische en veelzijdige collecties. Ze streven ernaar onze producten zo doordacht mogelijk te ontwerpen, zodat jij je kan concentreren op plezier maken en leuke momenten beleven.

Perfectie is een illusie en een leven met kinderen is vaak chaotisch. Maar wat een heerlijke chaos is het toch! Een citroen per dag, en een rol in het hooi.

Ga naar de bovenkant